Spot Publicitar

The Big Bang Theory - Teoria Big Bang

The Big Bang Theory, este unul dintre cele mai vizionate seriale de comedie americane din ultimii ani, creat si regizat de Chuck Lorre si Bill Prady. Având o audienta de peste 18 milioane de telespectatori pe săptămână, serialul a castigat 41 de premii si 129 de nominalizări pana in momentul de fata.
Teoria Big Bang
Serialul prezinta viață de zi cu zi a doi tineri fizicieni, veritabili tocilari la universitatea Caltech din Pasadena, California- Dr. Leonard Hoftstader si Dr. Sheldon Cooper. Aceștia trăiesc intr-un apartament închiriat împărtășind împreună pasiuni comune: fizica cuantica, jocurile pe calculator, benzile desenate si tot felul de lucruri amuzante. Fiecare episod detine glume geniale ce conține numeroase referințe din lumea științifică, muzica si cinematografie. Serialul este unul destul de complex ce prezinta o poveste de viață ce te va tine cu ochii lipiți de ecran. Pe parcursul seriei o sa-l vedeți pe vizionarul Stephen Hawking,ca actor ce se interpretează pe el însuși.

Comicul de limbaj si comicul de situație reprezintă punctul forte al acestui serial despre doi fizicieni cu serioase probleme sociale comportamentale. Daca sunteți in căutarea unui film comic aparte, The Big Bang Theory este ceea ce va recomand cu încredere. Atenție poate creea dependenta👦 Vizionare plăcută!.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar