Spot Publicitar

4 filme interesante din categoria Sf. ce merita vizionate - le recomand cu incredere

1)- Valerian si orașul celor 1000 de planete ( 2017)
Sf. poster film
Valerian si orașul celor o mie de planete este un film de aventuri Sf. creat de Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element sau Lucy, si se bazează pe seria de benzi desenate cu același nume, ce a inspirat o generație de artiști, scriitori si cineaști. In secolul 28, Valerian ( Dane DeHaan ) si Laureline ( Cara Delevingne ), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii in teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării intr-o misiune in uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e in expansiune continuă, si unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile si cultura.

2)- Ready Player One ( 2018 )
poster film
Regizat de Staven Spielberg, filmul prezintă un viitor în care populația evadează din realitatea cenușie intr-o lume virtuală numită "Oasis", creată de excentricul James Halliday. Când acesta moare, lasă o înregistrare video prin care provoacă toți jucătorii Oasis, sa găsească un "easter egg" care le poate aduce o avere si controlul asupra lumii virtuale. Un film reușit, cu o poveste interesantă, efecte speciale si muzică de calitate, care nu ar trebuii ratat de fanii jocurilor video si de amatorii genului Sf.

3)- Continuum ( 2012 ) - Serial Sf.
poster film
Intr-un viitor distopic, in anul 2077, guvernele au căzut iar marile corporații au preluat controlul. Folosind o forță de securitate numita "Serviciul de protecție", acestea restrâng sistematic drepturile populației. Un grup terorist Liber8 lupta împotriva regimului, distrugând si ucigând mii de oameni zilnic. Liderii au fost in cele din urma capturați. În ziua în care aceștia sunt trimiși spre a fi executați, Liber8 reușește să le trimită în închisoare o mașină a timpului care îi trimite in anul 2012. În același timp, printr-un accident, agentul Kiera Cameron este trimisa în trecut și acum trebuie sa coopereze cu geniul precoce Alec Sadler pentru a salva viitorul.

4)- Terra Nova ( 2011 ) - Serial Sf.
poster film
Anul 2149, un timp in care toată viața de pe planeta Pământ este amenințată cu extincția. Intr-un efort disperat pentru a salva rasa umană, oamenii de știință au inventat un portal ce permite călătoria în timp către Pământul preistoric, cu 85 de milioane de ani in urmă.
Membrii familiei Shannon, tatăl Jim, soția sa Elisabeth împreună cu cei trei copii ai lor: Josh, Maddy si Zoe, se alătura celui de-al zecelea pelerinaj al coloniștilor către Terra Nova, prima colonie umană creată de cealaltă parte a porții temporale. În curând însă coloniștii descoperă ca așezământul a fost construit chiar pe teritoriul unui grup de dinozauri carnivori, care pot distruge aceasta colonie. Dar, probabil chiar mai amenințător decât ceea ce se află in afara gardurilor de protecție, este faptul ca ceva sinistru s-ar putea întâmpla chiar in interiorul coloniei, deoarece nu toți membrii acestei misiuni au aceleași intenții bune de a salva omenirea.

Comentarii

Promo

Postări populare de pe acest blog

Curiozități despre Grecia Antică - Educația Spartană

Întrebări si răspunsuri amuzante

Hive.io - Social media descentralizat 

Mitul Creației În Mitologia Greacă

Spot Publicitar